7415 10 00 Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, pinezki kreślarskie, klamry i artykuły podobne, z miedzi lub z żeliwa lub stali, z główkami z miedzi (z wył. zszywek w pasmach)
Kod CN 7415 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.93.14.0 - Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, pinezki kreślarskie, zszywki i podobne wyroby
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7216 61 - Kątowniki, kształtowniki i profile, z żeliwa lub stali niestopowej, otrzymane z wyrobów walcowanych płaskich, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. arkuszów profilowanych "żeberkowanych")
-
Kod CN: 7210 50 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte tlenkami chromu lub chromem i tlenkami chromu
-
Kod CN: 2009 89 19 - Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 9018 31 90 - Strzykawki, z igłami lub bez, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii (z wył. z tworzyw sztucznych)
-
Kod CN: 0206 21 00 - Ozory jadalne z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 9506 70 10 - Łyżwy, włączając buty łyżwiarskie z przymocowanymi łyżwami
-
Kod CN: 8408 10 69 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do napędu jednostek pływających, o mocy > 300 kW, ale <= 500 kW (inne niż do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00)
-
Kod CN: DZIAŁ 93 - BROŃ I AMUNICJA; ICH CZĘŚCI I AKCESORIA
-
Kod CN: 9405 20 40 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe, z tworzyw sztucznych lub z materiałów ceramicznych, w rodzaju stosowanych do lamp wyładowczych
-
Kod CN: 0406 90 75 - Asiago, Caciocavallo, Montasio i Ragusano, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)