0210 Mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone; jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0210 11 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 11 11 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 11 19 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 11 31 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 11 39 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 11 90 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 12 - Boczek i jego kawałki ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 12 11 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 12 90 - Boczek i jego kawałki ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Kod CN: 0210 19 10 - Bok bekonowy lub szpencer, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 19 20 - Bok trzyćwierciowy lub środki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 19 30 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 19 40 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 19 50 - Mięso ze świń domowych, solone lub w solance (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, boku bekonowego lub szpencera, boku trzyćwierciowego lub środka, przodków, schabów i ich kawałków)
Kod CN: 0210 19 60 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 19 70 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 19 81 - Mięso bez kości ze świń domowych (z wył. boczków i ich kawałków), suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 19 89 - Mięso z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, przodków, schabów i ich kawałków)
Kod CN: 0210 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Kod CN: 0210 20 - Mięso z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 91 00 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z naczelnych
Kod CN: 0210 92 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren); fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 0210 92 10 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren)
Kod CN: 0210 92 91 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 0210 92 92 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 0210 92 99 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 0210 93 00 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z gadów (np. węży, żółwi, aligatorów)
Kod CN: 0210 99 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Kod CN: 0210 99 10 - Mięso z koni, solone, w solance lub suszone
Kod CN: 0210 99 21 - Mięso z owiec i kóz, z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 31 - Mięso z reniferów, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 39 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. ze świń, bydła, reniferów, owiec lub kóz, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, i mięsa z koni, solonego, w solance lub suszonego)
Kod CN: 0210 99 41 - Wątroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 49 - Podroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. wątrób)
Kod CN: 0210 99 51 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
Kod CN: 0210 99 71 - Wątróbki jadalne otłuszczone, z gęsi lub z kaczek, solone lub w solance
Kod CN: 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)
Kod CN: 0210 99 90 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów (z wył. z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8108 90 - Artykuły z tytanu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2204 22 26 - Wina produkowane w Vallée du Rhône, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN: 0806 20 90 - Winogrona suszone (z wył. rodzynek i sułtanek)
Kod CN: 2403 - Przetworzony tytoń i przetworzone namiastki tytoniu; tytoń „homogenizowany” lub „odtworzony”; ekstrakty i esencje, z tytoniu (z wył. cygar, w tym z obciętymi końcami, cygaretek i papierosów)
Kod CN: 0302 54 15 - Morszczuk australijski "Merluccius australis", świeży lub schłodzony
Kod CN: 8487 90 90 - Części maszyn i urządzeń, objętych działem 84, nieprzeznaczone do zastosowań specjalnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2106 90 55 - Syrop glukozowy i z maltodekstryny, aromatyzowane lub barwione
Kod CN: 3707 - Preparaty chemiczne do stosowania w fotografice (z wył. pokostów, klejów, spoiw i preparatów podobnych); produkty niezmieszane do stosowania w fotografice, pakowane w odmierzonych porcjach lub pakowane do sprzedaży detalicznej do postaci gotowej do stosowania (z wył. soli, związków metali szlachetnych i wyrobów objętych pozycjami od 2843 do 2846)