0210 Mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone; jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0210 11 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 11 11 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 11 19 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 11 31 - Szynki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 11 39 - Łopatki i ich kawałki z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 11 90 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 12 - Boczek i jego kawałki ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 12 11 - Boczek i jego kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 12 90 - Boczek i jego kawałki ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Kod CN: 0210 19 10 - Bok bekonowy lub szpencer, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 19 20 - Bok trzyćwierciowy lub środki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 19 30 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 19 40 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, solone lub w solance
Kod CN: 0210 19 50 - Mięso ze świń domowych, solone lub w solance (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, boku bekonowego lub szpencera, boku trzyćwierciowego lub środka, przodków, schabów i ich kawałków)
Kod CN: 0210 19 60 - Przodki i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 19 70 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 19 81 - Mięso bez kości ze świń domowych (z wył. boczków i ich kawałków), suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 19 89 - Mięso z kośćmi, ze świń domowych, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, przodków, schabów i ich kawałków)
Kod CN: 0210 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Kod CN: 0210 20 - Mięso z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 91 00 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z naczelnych
Kod CN: 0210 92 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren); fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 0210 92 10 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren)
Kod CN: 0210 92 91 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 0210 92 92 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 0210 92 99 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 0210 93 00 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z gadów (np. węży, żółwi, aligatorów)
Kod CN: 0210 99 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Kod CN: 0210 99 10 - Mięso z koni, solone, w solance lub suszone
Kod CN: 0210 99 21 - Mięso z owiec i kóz, z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 31 - Mięso z reniferów, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 39 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. ze świń, bydła, reniferów, owiec lub kóz, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, i mięsa z koni, solonego, w solance lub suszonego)
Kod CN: 0210 99 41 - Wątroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 49 - Podroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. wątrób)
Kod CN: 0210 99 51 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
Kod CN: 0210 99 71 - Wątróbki jadalne otłuszczone, z gęsi lub z kaczek, solone lub w solance
Kod CN: 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)
Kod CN: 0210 99 90 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów (z wył. z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2903 89 - Fluorowcowane pochodne węglowodorów cykloalkanowych, cykloalkenowych i cykloterpenowych (z wył. 1,2,3,4,5,6-heksachlorocykloheksanu (HCH (ISO)), lindanu (ISO, INN), aldryny (ISO), chlordanu (ISO), heptachloru (ISO) i mireksu (ISO)
Kod CN: 2835 39 00 - Polifosforany, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. trifosforanu sodu [tripolifosforanu sodu] i organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
Kod CN: 8428 60 00 - Kolejki linowe, wyciągi krzesełkowe, wyciągi narciarskie; układy napędowe do kolejek linowych naziemnych
Kod CN: 5211 49 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym i o splocie płóciennym)
Kod CN: 5208 12 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 200 g/m², niebielone
Kod CN: 1506 00 00 - Pozostałe tłuszcze i oleje zwierzęce oraz ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. tłuszczu ze świń, tłuszczu z drobiu, tłuszczu z bydła, owiec lub kóz, tłuszczu z ryb i pozostałych zwierząt morskich, stearyny smalcowej, oleju smalcowego, oleostearynay, oleiny i oleju łojowego, tłuszczu z wełny oraz substancji tłuszczowych otrzymanych z niego)
Kod CN: 4104 41 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych, całych skór i skórek i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
Kod CN: 4002 19 - Kauczuk butadienowo-styrenowy (SBR); karboksylowany kauczuk butadienowo-styrenowy (XSBR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. lateksu)