8415 20 00 Klimatyzatory, w rodzaju stosowanych przez ludzi w pojazdach mechanicznych
Kod CN 8415 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1005 10 90 - Nasiona kukurydzy (z wył. hybryd)
-
Kod CN: 4102 10 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 8418 50 90 - Meble chłodnicze, z wbudowanym agregatem chłodniczym lub parownikiem (z wył. łączonych chłodziarko-zamrażarek, wyposażonych w oddzielne drzwi zewnętrzne, chłodziarek domowych, witryn i lad chłodniczych)
-
Kod CN: 6203 43 39 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z włókien syntetycznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych i roboczych)
-
Kod CN: 2509 00 00 - Kreda
-
Kod CN: 2711 13 97 - Butany o czystości <= 90%, skroplone (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
-
Kod CN: 2926 40 00 - Alfa-fenyloacetyloacetonitryl
-
Kod CN: 9508 - Karuzele, huśtawki, strzelnice i pozostałe urządzenia rozrywkowe na wolnym powietrzu; wędrowne cyrki i wędrowne menażerie; wędrowne teatry (z wył. straganów wędrownych do sprzedaży towarów lub dystrybucji towarów jako nagród, automatów do gier uruchamianych monetami lub żetonami, ciągników i innych pojazdów transportowych, włącznie z zwykłymi przyczepami)
-
Kod CN: 0704 90 - Kapusty, kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki)
-
Kod CN: 2002 90 31 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)