28.93.15.0 Piece piekarskie nieelektryczne; przemysłowe urządzenia do gotowania i ogrzewania
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.93.15 - Piece piekarskie nieelektryczne; przemysłowe urządzenia do gotowania i ogrzewania
Kod PKWiU 28.93.15.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 8417 20 10 - Piece piekarnicze tunelowe, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne
-
Kod CN: 8417 20 90 - Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne (z wył. pieców tunelowych)
-
Kod CN: 8419 81 20 - Perkolatory i pozostałe urządzenia do parzenia kawy i do przygotowywania innych gorących napojów (z wył. urządzeń domowych)
-
Kod CN: 8419 81 80 - Maszyny, instalacje i urządzenia, do gotowania, lub podgrzewania potraw (z wył. perkolatorów i pozostałych urządzeń do przygotowywania gorących napojów i urządzeń domowych)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 32.50.23 - Części i akcesoria protez i przyrządów ortopedycznych
-
Kod PKWiU: 28.30.92 - Części maszyn do uprawy gleby
-
Kod PKWiU: 24.31.20.0 - PRĘTY, KĄTOWNIKI, KSZTAŁTOWNIKI I PROFILE, Z POZOSTAŁEJ STALI STOPOWEJ, CIĄGNIONE NA ZIMNO
-
Kod PKWiU: 25.93.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z drutu, łańcuchów i sprężyn
-
Kod PKWiU: 24.33.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów kształtowanych lub giętych na zimno
-
Kod PKWiU: 23.11.12 - Szkło typu float i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, ale nieobrobione inaczej
-
Kod PKWiU: 10.61.31.0 - Kasze i mączki z pszenicy
-
Kod PKWiU: 19.20.24.0 - Paliwo typu benzyny i nafty do silników odrzutowych
-
Kod PKWiU: 13.92.13.0 - Obrusy i serwety
-
Kod PKWiU: 20.41.4 - PREPARATY ZAPACHOWE, WOSKI ORAZ POZOSTAŁE PREPARATY DO CZYSZCZENIA