8433 53 30 Ogławiacze buraków i kombajny buraczane
Kod CN 8433 53 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.30.54.0 - Maszyny do zbioru roślin okopowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9006 51 00 - Aparaty fotograficzne z celownikiem przez obiektyw (lustrzanki jednoobiektywowe), z filmem zwijanym o szerokości <= 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe i aparatów fotograficznych specjalnych, objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
-
Kod CN: 1513 11 10 - Olej kokosowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 2815 - Wodorotlenek sodu [soda kaustyczna]; wodorotlenek potasu [potaż żrący]; nadtlenki sodu lub potasu
-
Kod CN: 9102 12 00 - Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, wyłącznie ze wskaźnikiem optoelektronicznym (z wył. Z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 2836 - Węglany; nadtlenowęglany (nadwęglany); techniczny węglan amonu zawierający karbaminian amonu
-
Kod CN: 1605 30 10 - Mięso z homara, poddane obróbce cieplnej, do produkcji masła homarowego lub past, pasztetów, zup lub sosów, z homarów
-
Kod CN: 6911 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne oraz pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i toaletowe, z porcelany, również chińskiej (z wył. zlewów, umywalek, wanien i podobnej armatury sanitarnej, statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
-
Kod CN: 0207 60 51 - Piersi i ich kawałki, z kośćmi, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 0405 20 90 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu > 75% ale < 80% masy
-
Kod CN: 8516 10 - Podgrzewacze wody, natychmiastowe lub zbiornikowe, oraz grzałki nurnikowe, elektryczne