8439 99 00 Części urządzeń do wytwarzania lub obróbki wykańczającej papieru lub tektury, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8439 99 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.95.12.0 - Części maszyn dla przemysłu papierniczego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 12 10 - Drewno z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.), przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 2802 00 00 - Siarka, sublimowana lub strącona; siarka koloidalna
-
Kod CN: 0406 90 89 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 52% ale <= 62% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 3920 79 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych pochodnych celulozy, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów z octanu celulozy, samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 2008 99 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85 % mas.
-
Kod CN: 2008 50 79 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 8463 10 10 - Ciągarki do drutu
-
Kod CN: 2403 11 00 - Tytoń do fajek wodnych wymieniony w uwadze 1 do podpozycji do niniejszego działu (z wył. niezawierających tytoniu)
-
Kod CN: 2204 10 13 - Cava, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)
-
Kod CN: 1701 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej