8450 Maszyny pralnicze typu domowego lub profesjonalnego, włączając maszyny piorąco-suszące, ich części
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8450 11 - Maszyny pralnicze, w pełni automatyczne, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 10 kg suchej bielizny
Kod CN: 8450 11 11 - Maszyny pralnicze, ładowane od frontu, w pełni automatyczne, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 6 kg suchej bielizny
Kod CN: 8450 11 19 - Maszyny pralnicze, ładowane od góry, w pełni automatyczne, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 6 kg suchej bielizny
Kod CN: 8450 11 90 - Maszyny pralnicze, w pełni automatyczne, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej > 6 kg, ale <= 10 kg suchej bielizny
Kod CN: 8450 12 00 - Maszyny pralnicze, z wbudowaną suszarką odśrodkową, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 10 kg suchej bielizny (z wył. Maszyn w pełni automatycznych)
Kod CN: 8450 19 00 - Maszyny pralnicze typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 10 kg suchej bielizny (z wył. maszyn w pełni automatycznych i maszyn, z wbudowaną suszarką odśrodkową)
Kod CN: 8450 20 00 - Maszyny pralnicze typu profesjonalnego, o pojemności jednorazowej > 10 kg suchej bielizny
Kod CN: 8450 90 00 - Części maszyn pralniczych typu domowego lub profesjonalnego, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2208 40 - Rum i pozostałe napoje spirytusowe otrzymane przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej
Kod CN: 7202 41 - Żelazochrom, zawierający > 4% masy węgla
Kod CN: 8539 21 - Lampy halogenowe z żarnikiem wolframowym (z wył. zespołów nierozbieralnych wkładów reflektorów)
Kod CN: 8419 81 20 - Perkolatory i pozostałe urządzenia do parzenia kawy i do przygotowywania innych gorących napojów (z wył. urządzeń domowych)
Kod CN: 7106 92 00 - Srebro, włącznie ze srebrem pokrytym złotem lub platyną, w stanie półproduktu
Kod CN: 8212 20 00 - Ostrza maszynek do golenia, włączając półwyroby żyletek w taśmach, z metalu nieszlachetnego
Kod CN: 0306 12 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 3902 - Polimery propylenu lub innych alkenów, w formach podstawowych
Kod CN: 2009 39 31 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)