8450 11 Maszyny pralnicze, w pełni automatyczne, typu domowego lub profesjonalnego, o pojemności jednorazowej <= 10 kg suchej bielizny
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0302 92 00 - Płetwy rekina, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2008 99 19 - Imbir, przetworzony lub zakonserwowany, zawierający dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas.
-
Kod CN: 2208 90 91 - Alkohol etylowy nieskażony o objętościowej mocy alkoholu < 80% obj., w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 1517 - Margaryna, pozostałe jadalne mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów (z wył. tłuszczów lub olejów i ich frakcji, częściowo lub całkowicie uwodornionych, estryfikowanych wewnętrznie, reestryfikowanych lub elaidynizowanych, nawet rafinowanych, ale dalej nieprzetworzonych, oraz mieszanin oliwy i jej frakcji)
-
Kod CN: 0303 46 90 - Tuńczyk południowy (makoja) "Thunnus maccoyii", zamrożony (z wył. do przemysłowego przetwarzania lub zakonserwowania)
-
Kod CN: 9031 10 00 - Maszyny do wyważania części mechanicznych
-
Kod CN: 6906 00 00 - Rury, przewody, rynny i osprzęt do rur, ceramiczne (z wył. wyrobów z krzemionkowych skał kopalnych lub podobnych ziem krzemionkowych, wyrobów ogniotrwałych, ceramicznych, rurowych elementów kominowych, rurek produkowanych na potrzeby laboratoriów, rur i połączeń do celów elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 2206 00 81 - Cydr i perry, niemusujące, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 0402 91 51 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 10%, ale <= 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 2303 10 11 - Pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, o zawartości białka w przeliczeniu na suchy produkt > 40% masy (z wył. stężonych płynów z rozmiękczania)