0402 91 51 Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 10%, ale <= 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
Kod CN 0402 91 51 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.51.0 - Mleko i śmietana inne niż w postaci stałej, zagęszczone lub z dodatkiem cukru lub innego środka słodzącego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7109 00 00 - Metale nieszlachetne lub srebro, pozłacane, nieobrobione inaczej niż do stanu półproduktu
-
Kod CN: 8546 20 00 - Izolatory elektryczne ceramiczne (z wył. osprzętu izolacyjnego)
-
Kod CN: 1806 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao
-
Kod CN: 2921 22 00 - Heksametylenodiamina i jej sole
-
Kod CN: 9023 00 80 - Przyrządy, aparatura i modele, przeznaczone do celów pokazowych np. do nauczania lub na wystawach, nienadające się do innych zastosowań (z wył. naziemnych szkoleniowych symulatorów lotu, objętych pozycją 8805, przedmiotów kolekcjonerskich objętych pozycją 9705, antyków o wieku >100 lat, objętych pozycją 9706 i tych w rodzaju stosowanych przy nauczaniu fizyki, chemii lub przedmiotów technicznych)
-
Kod CN: 7001 00 99 - Masa szklana (z wył. szkła optycznego)
-
Kod CN: 2903 14 00 - Tetrachlorek węgla
-
Kod CN: 9405 - Lampy i oprawy oświetleniowe, włączając reflektory poszukiwawcze i punktowe, oraz ich części, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; reklamy świetlne, podświetlane tablice i znaki informacyjne i podobne, ze źródłem światła zamontowanym na stałe, oraz ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2104 - Zupy i buliony i preparaty do nich; złożone przetwory spożywcze, składające się z dokładnie zhomogenizowanej mieszaniny dwóch lub więcej podstawowych składników, takich jak mięso, ryby, warzywa lub owoce, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy
-
Kod CN: 2009 41 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)