8460 29 10 Szlifierki do powierzchni cylindrycznych metali (do wałków i otworów), niesterowane numerycznie (z wył. do obróbki wykańczającej uzębień)
Kod CN 8460 29 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.23.0 - Obrabiarki do stępiania ostrych krawędzi, ostrzenia, szlifowania lub innego rodzaju operacji wykończeniowych w obróbce metalu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2919 10 00 - Fosforan tris(2,3-dibromopropylu)
-
Kod CN: 7209 90 20 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na zimno, ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, perforowane
-
Kod CN: 1404 90 00 - Produkty pochodzenia roślinnego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 5606 00 10 - Przędza pętelkowa (z wył. przędzy metalizowanej objętej pozycją 5605; przędzy rdzeniowej z włosia końskiego; nici gumowej pokrytej materiałem włókienniczym; szpagatu, sznura i pozostałych wyrobów tekstylnych rdzeniowych objętych pozycją 5808; przędzy metalizowanej rdzeniowej)
-
Kod CN: 1702 30 10 - Izoglukoza, w postaci stałej, niezawierająca fruktozy lub zawierająca w stanie suchym < 20% masy fruktozy
-
Kod CN: 9503 00 - Rowery trzykołowe, skutery, samochodziki poruszane pedałami i podobne zabawki na kołach; wózki dla lalek; lalki; pozostałe zabawki; modele redukcyjne "w skali" i podobne modele rekreacyjne, z napędem lub bez; układanki dowolnego rodzaju
-
Kod CN: 5209 22 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, bielone
-
Kod CN: 1901 90 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, mleka kwaśnego, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. dla niemowląt, pakowanych do sprzedaży detalicznej, i mieszanin i ciast do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905)
-
Kod CN: 0712 90 50 - Marchewka, suszona, cała, cięta w kawałki, w plasterkach, łamana lub w proszku, ale dalej nieprzetworzona
-
Kod CN: 6215 20 00 - Krawaty, muszki i fulary, z włókien chemicznych (z wył. dzianych)