8465 10 10 Maszyny do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych bez wymiany narzędzi pomiędzy takimi operacjami, z ręcznym przemieszczaniem przedmiotu pomiędzy poszczególnymi operacjami
Kod CN 8465 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.49.12.0 - Obrabiarki do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów; urządzenia do galwanizacji
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1507 10 - Olej sojowy surowy, nawet odgumowany
-
Kod CN: 0207 24 - Indyki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4002 39 00 - Kauczuk halo-izobutenowo-izoprenowy (CIIR lub BIIR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 4010 33 00 - Pasy napędowe bez końca, o przekroju poprzecznym trapezoidalnym (pasy klinowe), z gumy, rowkowane, o obwodzie zewnętrznym > 180 cm, ale <= 240 cm
-
Kod CN: 2827 35 00 - Chlorek niklu
-
Kod CN: 3921 13 10 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z elastycznych komórkowych poliuretanów, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)
-
Kod CN: 4302 19 15 - Skóry futerkowe garbowane lub wykończone, włącznie z łbami lub bez, ogonami, łapami, całe, niepołączone, z bobrów, piżmaków lub lisów
-
Kod CN: 0304 52 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z łososiowatych (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5516 21 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 1806 20 30 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające >= 25%, ale < 31% masy masła kakaowego i tłuszczu mleka łącznie (z wył. proszku kakaowego)