0304 52 00 Mięso (nawet rozdrobnione) z łososiowatych (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 52 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9202 90 30 - Gitary
-
Kod CN: 1501 - Tłuszcz ze świń, włącznie ze smalcem, i tłuszcz z drobiu, wytapiane lub inaczej wyekstrahowane (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
-
Kod CN: 2403 19 - Tytoń do palenia, nawet zawierający namiastki tytoniu w dowolnej proporcji (z wył. tytoniu do fajek wodnych zawierającego tytoń)
-
Kod CN: 8445 30 00 - Łączniarki lub skręcarki włókiennicze
-
Kod CN: 0706 90 10 - Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4415 20 20 - Palety płaskie; nadstawki do palet płaskich z drewna
-
Kod CN: 7407 21 10 - Sztaby i pręty, ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz), gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 0407 19 90 - Zapłodnione jaja ptasie do inkubacji (z wył. drobiu)
-
Kod CN: 2936 - Prowitaminy i witaminy, naturalne i syntetyczne (włącznie z naturalnymi koncentratami), ich pochodne stosowane głównie jako witaminy, oraz mieszaniny wymienionych substancji, nawet w dowolnym rozpuszczalniku
-
Kod CN: 8533 29 00 - Rezystory stałe elektryczne, dla mocy > 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)