8465 20 00 Centra obróbkowe, do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych przez automatyczną wymianę narzędzi z magazynu lub podobnego miejsca, zgodnie z programem urządzenia
Kod CN 8465 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.49.12.0 - Obrabiarki do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów; urządzenia do galwanizacji
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2836 60 00 - Węglan baru
-
Kod CN: 7102 31 00 - Diamenty nieprzemysłowe, nieobrobione lub tylko przepiłowane, przecięte lub zgrubnie obrobione (z wył. diamentów przemysłowych)
-
Kod CN: 1702 60 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 2917 19 80 - Alifatyczne kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu szczawiowego, jego soli i estrów, kwasu adypinowego, jego soli i estrów, kwasu azelainowego, kwasu sebacynowego, ich soli i estrów, bezwodnika maleinowego, nieorganicznych i organicznych związków rtęci, kwasu etano-1,2-dikarboksylowego lub kwasu butanodiowego (kwasu bursztynowego) o zawartości 100 % masy węgla pochodzącego z biomasy)
-
Kod CN: 2008 97 18 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. mieszanek orzechów, owoców tropikalnych/orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion)
-
Kod CN: 0206 21 00 - Ozory jadalne z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 0811 90 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy
-
Kod CN: 7605 11 00 - Drut z aluminium niestopowego, którego maksymalny wymiar przekroju poprzecznego > 7 mm (z wył. skrętek, kabli, taśm plecionych i podobnych wyrobów objętych pozycją 7614, drutów izolowanych elektrycznie)
-
Kod CN: 2922 50 00 - Aminoalkoholofenole, fenoloaminokwasy i pozostałe związki aminowe z tlenową grupą funkcyjną (z wył. aminoalkoholi, aminonaftoli i innych aminofenoli, ich eterów i estrów; ich soli, aminoaldehydów, aminoketonów i aminochinonów, i ich soli, aminokwasów i ich estrów, i ich soli)
-
Kod CN: 8901 30 - Chłodniowce (z wył. tankowców)