8525 Aparatura nadawcza do radiofonii lub telewizji, nawet zawierająca aparaturę odbiorczą lub aparaturę zapisującą lub odtwarzającą dźwięk; kamery telewizyjne, kamery i aparaty cyfrowe oraz rejestrujące kamery wideo
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2903 39 80 - Jodki [jodowane pochodne] węglowodorów alifatycznych
-
Kod CN: 2008 30 39 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9%)
-
Kod CN: 2707 99 20 - Antracen (z wył. chemicznie zdefiniowanego); lekkie składniki siarkowe z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej
-
Kod CN: 9028 30 19 - Liczniki energii elektrycznej, do prądu zmiennego, wielofazowe, włącznie z licznikami wzorcowymi do nich
-
Kod CN: 6203 49 39 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z włókien sztucznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych i roboczych)
-
Kod CN: 5407 94 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z bawełną, zadrukowane
-
Kod CN: 8516 79 70 - Urządzenia elektrotermiczne, do użytku domowego (z wył. przyrządów fryzjerskich i suszarek do rąk, urządzeń do grzania pomieszczeń i gleby, podgrzewania wody, grzałek nurnikowych, żelazek do prasowania, kuchenek mikrofalowych, pieców, kuchni, płyt kuchennych, kuchenek do gotowania, grillów, rusztów, urządzeń do zaparzania kawy lub herbaty, opiekaczy do grzanek i urządzeń do smażenia w głębokim tłuszczu)
-
Kod CN: 0207 45 95 - Wątróbki jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 4104 49 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i z dwoiną licową, wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 49 11)
-
Kod CN: 2009 89 38 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek i z gruszek)