8536 90 40 Klamry do akumulatorów w rodzaju stosowanych w pojazdach silnikowych objętych pozycjami 8702, 8703, 8704 lub 8711
Kod CN 8536 90 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.33.13.0 - Wtyczki i gniazda wtykowe oraz inne rodzaje aparatury łączeniowej lub zabezpieczającej obwody elektryczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3404 90 00 - Woski sztuczne i woski preparowane (z wył. wosków z poli(oksyetylenu) (glikolu polietylenowego))
-
Kod CN: 2926 90 - Związki z nitrylową grupą funkcyjną (z wył. akrylonitrylu, 1-cyjanoguanidyny (dicyjanodiamidu) i fenproporeksu (INN) i jego soli, i półproduktu metadonu (INN) (4-cyjano-2-dimetyloamino-4,4-difenylobutanu))
-
Kod CN: 6914 90 00 - Wyroby ceramiczne, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. z porcelany, również chińskiej)
-
Kod CN: 8516 - Podgrzewacze do wody, natychmiastowe lub zbiornikowe, oraz grzałki nurnikowe, elektryczne; aparatura do ogrzewania gleby i pomieszczeń, elektryczna; przyrządy fryzjerskie np. suszarki do włosów, termoloki, lokówki oraz suszarki do rąk, elektrotermiczne; żelazka do prasowania, elektryczne; urządzenia elektrotermiczne, w rodzaju stosowanych do użytku domowego; elektryczne rezystory grzejne (inne niż te objęte pozycją 8545); ich części
-
Kod CN: 2825 10 00 - Hydrazyna i hydroksyloamina i ich sole nieorganiczne
-
Kod CN: 0407 - Jaja ptasie w skorupkach, świeże, zakonserwowane lub gotowane
-
Kod CN: 8102 - Molibden i artykuły z molibdenu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom molibdenu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających molibden)
-
Kod CN: 1905 20 90 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierający >= 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 9029 90 00 - Części i akcesoria do obrotomierzy, liczników produkcji, taksometrów, drogomierzy, krokomierzy i tym podobnych, szybkościomierzy i tachometrów, i stroboskopów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1302 31 00 - Agar-agar, nawet modyfikowany