8905 10 10 Pogłębiarki pełnomorskie
Kod CN 8905 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 30.11.33.0 - Pogłębiarki, latarniowce, dźwigi pływające i pozostałe jednostki pływające
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9405 40 99 - Lampy elektryczne i oprawy oświetleniowe, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z tworzyw sztucznych)
-
Kod CN: 7804 19 00 - Blachy grube, blachy cienkie, taśma i folia, o grubości "z wył. dowolnego podłoża"> 0,2 mm, z ołowiu
-
Kod CN: 7310 29 90 - Cysterny, beczki, bębny, puszki, skrzynki i podobne pojemniki na dowolny materiał, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, o grubości ścianki >= 0,5 mm, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. pojemników na sprężony lub skroplony gaz lub wyposażonych w urządzenia mechaniczne lub termiczne lub puszek, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie)
-
Kod CN: 0304 31 00 - Filety z tilapii (Oreochromis spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8544 11 10 - Drut nawojowy do zastosowań elektrycznych, miedziany, lakierowany lub emaliowany
-
Kod CN: 8803 - Części statków powietrznych i statków kosmicznych, objętych pozycją 8801 lub 8802, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1104 29 81 - Ziarna pszenicy krojone, śrutowane lub obrobione inaczej (z wył. miażdżonych, płatkowanych, mąki, granulek, łuszczonych, perełkowanych i nie obrobionych inaczej jak śrutowanie)
-
Kod CN: 4802 55 30 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze >= 75 g/m², ale < 80 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0304 74 11 - Filety z morszczuka kapskiego (Merluccius capensis) i morszczuka głębokowodnego (Merluccius paradoxus)
-
Kod CN: 0305 - Ryby suszone, solone lub w solance nadające się do spożycia przez ludzi; ryby wędzone, nawet gotowane przed lub podczas procesu wędzenia nadające się do spożycia przez ludzi; mąki, mączki i granulki, z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi