0305 Ryby suszone, solone lub w solance nadające się do spożycia przez ludzi; ryby wędzone, nawet gotowane przed lub podczas procesu wędzenia nadające się do spożycia przez ludzi; mąki, mączki i granulki, z ryb, nadające się do spożycia przez ludzi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0408 91 - Jaja ptasie suszone, nie w skorupkach, nawet słodzone (z wył. żółtek jaj)
-
Kod CN: 8548 10 21 - Zużyte akumulatory kwasowo-ołowiowe, elektryczne
-
Kod CN: 2935 10 00 - N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
-
Kod CN: 8903 99 - Jednostki pływające, wypoczynkowe lub sportowe; łodzie wioślarskie (z wył. motorówek i jachtów motorowych, napędzanych inaczej niż silnikiem przyczepnym, żaglowców i jachtów, nawet z silnikiem pomocniczym i łodzi nadmuchiwanych)
-
Kod CN: 2933 39 25 - Kwas 3,6-dichloropirydyno-2-karboksylowy
-
Kod CN: 0307 92 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, zamrożone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone
-
Kod CN: 2934 20 80 - Heterocykliczne związki zawierające w strukturze benzotiazolowy układ pierścieniowy (nawet uwodorniony), nieskondensowany dalej (z wył. di(benzotiazol-2-ylo) disulfidu; benzotiazol-2-tiolu (merkaptobenzotiazol) i jego soli, i nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 7013 49 99 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych, ze szkła nabieranego mechanicznie (z wył. szkła hartowanego, szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, wyrobów z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego, wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
-
Kod CN: 8528 72 10 - Aparatura do projekcji telewizyjnej, kolorowa, przeznaczona do włączenia wyświetlacza lub ekranu wideo
-
Kod CN: 2009 89 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku z owocu cytrusowego, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek i z żurawin)