9025 90 00 Części i akcesoria do hydrometrów, areometrów i podobnych przyrządów pływających, termometrów, pirometrów, barometrów, higrometrów, psychrometrów, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 9025 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.51.82.0 - Części i akcesoria do wyrobów objętych grupowaniami: 26.51.12, 26.51.32, 26.51.33, 26.51.4 i 26.51.5; mikrotomy; części gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2811 22 00 - Ditlenek krzemu
-
Kod CN: 4810 29 30 - Papier i tektura, stosowane do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, w których > 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien otrzymanych w procesie mechanicznym, lub chemiczno-mechanicznym, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w zwojach o dowolnym rozmiarze (z wył. papieru lekkiego powleczonego, i papieru i tektury do maszyn biurowych i podobnych)
-
Kod CN: 5607 90 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z włókien syntetycznych, z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, z sizalu lub pozostałych włókien tekstylnych z rodzaju Agave, z manili "konopie manilskie lub Musa textilis Nee" lub pozostałych włókien liściowych)
-
Kod CN: 3301 29 41 - Olejki eteryczne, nieodterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z owoców cytrusowych, mięty, goździka, niaouli i ylang-ylang)
-
Kod CN: 6911 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne oraz pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i toaletowe, z porcelany, również chińskiej (z wył. zlewów, umywalek, wanien i podobnej armatury sanitarnej, statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
-
Kod CN: 2008 50 11 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 2009 90 29 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego)
-
Kod CN: 0402 99 31 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 9,5%, ale <= 45%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 1701 13 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
-
Kod CN: 2711 12 97 - Propan o czystości <= 99%, skroplony (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)