9607 11 00 Zamki błyskawiczne z ogniwami z metali nieszlachetnych
Kod CN 9607 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.99.23.0 - Zatrzaski, zatrzaski guzikowe i ich części; guziki; zamki błyskawiczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2202 99 11 - Napoje na bazie soi o zawartości białka 2,8 % masy lub większej, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
-
Kod CN: 5212 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi
-
Kod CN: 0910 99 39 - Tymianek rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 0207 45 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8201 40 00 - Siekiery, topory i podobne narzędzia do rąbania, z częścią roboczą z metalu nieszlachetnego (z wył. toporków do lodu)
-
Kod CN: 8113 00 40 - Odpady i złom z cermetali (z wył. popiołów i pozostałości zawierających cermetale)
-
Kod CN: 1202 41 00 - Orzeszki ziemne, w łupinkach (z wył. nasion, prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
-
Kod CN: 0304 49 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 5206 43 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 192,31 decyteksa, ale < 232,56 decyteksa "o numerze metrycznym > 43, ale <= 52, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2008 99 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku ani alkoholu, ani cukru (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, śliwek, kukurydzy, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin)