03.00.22.0 Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 03.00.22 - Ryby słodkowodne, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Kod PKWiU 03.00.22.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0301 92 10 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości < 12 cm
-
Kod CN: 0301 92 30 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 12 cm ale < 20 cm
-
Kod CN: 0301 92 90 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości => 20 cm
-
Kod CN: 0301 93 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp), żywe
-
Kod CN: 0301 99 11 - Łososie pacyficzne żywe "Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus", łosoś atlantycki "Salmo salar" i głowacica "Hucho hucho"
-
Kod CN: 0301 99 17 - Ryby słodkowodne żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci, węgorza, karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho")
-
Kod CN: 0302 71 00 - Tilapia (Oreochromis spp.), świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0302 72 00 - Sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 73 00 - Karpiowate (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 74 00 - Węgorze "Anguilla spp.", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 79 00 - Okoń nilowy (Lates niloticus) i żmijogłowowate (Channa spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 89 10 - Ryby słodkowodne, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 32.99.15.0 - Ołówki, kredki, pręciki ołówkowe, pastele, węgle rysunkowe, kredy do pisania lub rysowania, kredy krawieckie
-
Kod PKWiU: 46.32.11 - Sprzedaż hurtowa mięsa, włączając mięso drobiowe
-
Kod PKWiU: 24.10.6 - PRĘTY WALCOWANE NA GORĄCO, ZE STALI
-
Kod PKWiU: 68.20 - WYNAJEM I OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI WŁASNYCH LUB DZIERŻAWIONYCH
-
Kod PKWiU: 24.2 - RURY, PRZEWODY RUROWE, PROFILE DRĄŻONE I ŁĄCZNIKI, ZE STALI
-
Kod PKWiU: 90.01 - Usługi artystów wykonawców
-
Kod PKWiU: 15.12.11 - Wyroby rymarskie z dowolnego materiału przeznaczone dla zwierząt
-
Kod PKWiU: 10.84.12.0 - Sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy oraz gotowa musztarda
-
Kod PKWiU: 23.20.1 - WYROBY OGNIOTRWAŁE
-
Kod PKWiU: 10.82.22 - Czekolada i przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), pakowane do sprzedaży detalicznej