10.11.39 Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.3 - MIĘSO I PODROBY JADALNE ZAMROŻONE; POZOSTAŁE MIĘSO I PODROBY JADALNE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 24.52.1 - USŁUGI WYKONYWANIA ODLEWÓW STALIWNYCH
-
Kod PKWiU: 70.10.1 - Usługi firm centralnych (head offices) i holdingów, z wyłączeniem holdingów finansowych
-
Kod PKWiU: 20.16.54 - Poliamidy w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 85.32.1 - USŁUGI BRANŻOWYCH SZKÓŁ I i II STOPNIA
-
Kod PKWiU: 58.11.13.0 - Książki dla dzieci drukowane
-
Kod PKWiU: 25.92.13.0 - Korki, kapsle i zatyczki, pokrywki i wieczka, z metali nieszlachetnych
-
Kod PKWiU: 46.43.11.0 - Sprzedaż hurtowa elektrycznych artykułów użytku domowego, z wyłączeniem sprzętu radiowo- telewizyjnego i artykułów fotograficznych
-
Kod PKWiU: 21.20.24.0 - Opatrunki przylepne, katgut i podobne materiały; zestawy pierwszej pomocy
-
Kod PKWiU: 23.41 - WYROBY CERAMICZNE STOŁOWE I OZDOBNE
-
Kod PKWiU: 33.20.4 - USŁUGI INSTALOWANIA URZĄDZEŃ ELEKTRONICZNYCH I OPTYCZNYCH