10.12.10 Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.1 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.10.0 - Mięso z drobiu, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 85.52.1 - USŁUGI W ZAKRESIE POZASZKOLNYCH FORM EDUKACJI ARTYSTYCZNEJ
-
Kod PKWiU: 10.20.25 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 51.10.12 - Transport lotniczy nieregularny krajowy pasażerski, z wyłączeniem w celach widokowych
-
Kod PKWiU: 14.12.11.0 - Zestawy odzieżowe, marynarki i wdzianka męskie, robocze
-
Kod PKWiU: 30.12.12.0 - Łodzie nadmuchiwane, wypoczynkowe lub sportowe
-
Kod PKWiU: 55.30 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ POLA KEMPINGOWE (WŁĄCZAJĄC POLA DLA POJAZDÓW KEMPINGOWYCH) I POLA NAMIOTOWE
-
Kod PKWiU: 74.20.19.0 - Pozostałe płyty i filmy fotograficzne naświetlone i wywołane
-
Kod PKWiU: 53.10 - USŁUGI POCZTOWE OBJĘTE OBOWIĄZKIEM ŚWIADCZENIA USŁUG POWSZECHNYCH (OPERATORA WYZNACZONEGO)
-
Kod PKWiU: 16.21.23 - Fornir, arkusze do produkcji sklejki i pozostałe drewno piłowane wzdłużnie, skrawane warstwami lub okorowane, o grubości <= 6 mm z drewna tropikalnego
-
Kod PKWiU: 10.41.19 - Pozostałe oleje i tłuszcze zwierzęce (z wyłączeniem tłuszczów z bydła, owiec, kóz, świń i drobiu) oraz ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie