10.13.12.0 Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.12 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Kod PKWiU 10.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 23.62.10.0 - WYROBY Z GIPSU DO CELÓW BUDOWLANYCH
-
Kod PKWiU: 13.96.11 - Przędza metalizowana, nawet rdzeniowa
-
Kod PKWiU: 17.23.13 - Rejestry, księgi rachunkowe, skoroszyty, zeszyty, formularze i pozostałe artykuły piśmienne, z papieru lub tektury
-
Kod PKWiU: 28.24.12.0 - Pozostałe przenośne mechaniczne narzędzia ręczne
-
Kod PKWiU: 20.41.10 - Gliceryna
-
Kod PKWiU: 28.13.3 - CZĘŚCI POMP I SPRĘŻAREK
-
Kod PKWiU: 81.22.12 - Usługi sprzątania specjalistycznego
-
Kod PKWiU: 65.12.62.0 - Usługi ubezpieczeniowe gwarancji
-
Kod PKWiU: 29.10.44 - Podwozia do pojazdów samochodowych wyposażone w silniki
-
Kod PKWiU: 03.00.31.0 - Skorupiaki niezamrożone, niehodowlane