10.13.15 Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.24 - Ryby wędzone, włączając filety
-
Kod PKWiU: 11.06.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją słodu
-
Kod PKWiU: 98.1 - Różnorodne wyroby produkowane przez prywatne gospodarstwa domowe na potrzeby własne
-
Kod PKWiU: 31.03.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją materacy
-
Kod PKWiU: 79.11.11.0 - Usługi rezerwacji biletów lotniczych
-
Kod PKWiU: 14.14 - BIELIZNA
-
Kod PKWiU: 27.32.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH ELEKTRONICZNYCH I ELEKTRYCZNYCH PRZEWODÓW I KABLI
-
Kod PKWiU: 32.50.22 - Sztuczne stawy; sprzęt i aparaty ortopedyczne; sztuczne zęby; wyroby protetyki dentystycznej; protezy pozostałych części ciała, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 68.10 - KUPNO I SPRZEDAŻ NIERUCHOMOŚCI NA WŁASNY RACHUNEK
-
Kod PKWiU: 26.60.11 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie rentgenowskie lub promieniowanie alfa, beta lub gamma