10.20.1 RYBY ŚWIEŻE, SCHŁODZONE LUB ZAMROŻONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20 - RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.11 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.20.12 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.20.13 - Ryby zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.20.14 - Filety rybne zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.20.15 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
-
Kod PKWiU: 10.20.16 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.3 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU: 49.3 - POZOSTAŁY TRANSPORT LĄDOWY PASAŻERSKI
-
Kod PKWiU: 95.29.14.0 - Usługi naprawy i konserwacji sprzętu sportowego
-
Kod PKWiU: 77.32.1 - Wynajem i dzierżawa maszyn i urządzeń budowlanych oraz inżynierii lądowej i wodnej, bez obsługi
-
Kod PKWiU: 74.10.11.0 - Usługi opracowywania projektów wystroju wnętrz i dekoracji
-
Kod PKWiU: 13.20.4 - TKANINY WŁOSOWE, TKANINY PĘTELKOWE I POZOSTAŁE TKANINY SPECJALNE
-
Kod PKWiU: 28.92.25 - Koparki, czerparki i ładowarki samobieżne, których część robocza wraz z kabiną może wykonywać pełny obrót (o 360°) względem podwozia, z wyłączeniem ładowarek czołowych
-
Kod PKWiU: 23.20.14 - Wyroby ogniotrwałe niewypalane i pozostałe ogniotrwałe wyroby ceramiczne
-
Kod PKWiU: 25.93.14 - Gwoździe, gwoździe z szeroką główką, pinezki kreślarskie, zszywki i podobne wyroby
-
Kod PKWiU: 01.25.12 - Maliny, jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami