10.20.1 RYBY ŚWIEŻE, SCHŁODZONE LUB ZAMROŻONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20 - RYBY, SKORUPIAKI I MIĘCZAKI, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.11 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.20.12 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.20.13 - Ryby zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.20.14 - Filety rybne zamrożone
-
Kod PKWiU: 10.20.15 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
-
Kod PKWiU: 10.20.16 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.20.1, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 96.01.13 - Usługi prasowania
-
Kod PKWiU: 55.20.11 - Usługi świadczone przez schroniska młodzieżowe oraz chaty lub domki
-
Kod PKWiU: 20.11.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ GAZÓW TECHNICZNYCH
-
Kod PKWiU: 20.20.14 - Środki odkażające
-
Kod PKWiU: 13.10.85.0 - Nici do szycia, z chemicznych włókien ciągłych i odcinkowych
-
Kod PKWiU: 58.11.16.0 - Mapy i mapy hydrograficzne lub podobne mapy drukowane, z wyłączeniem map w formie książkowej
-
Kod PKWiU: 93.19.13 - Usługi wspomagające działalność związaną ze sportem i rekreacją
-
Kod PKWiU: 38.11.21.0 - Usługi związane ze zbieraniem odpadów komunalnych innych niż niebezpieczne, nienadających się do recyklingu
-
Kod PKWiU: 28.15.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŁOŻYSK, KÓŁ ZĘBATYCH, PRZEKŁADNI ZĘBATYCH I ELEMENTÓW NAPĘDOWYCH
-
Kod PKWiU: 38.12.12.0 - Usługi związane ze zbieraniem pozostałych niebezpiecznych odpadów przemysłowych