10.20.15 Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.1 - RYBY ŚWIEŻE, SCHŁODZONE LUB ZAMROŻONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.15.0 - Pozostałe zamrożone mięso z ryb, włączając rozdrobnione
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 52.22.16 - Usługi ratownictwa morskiego i ściągania z mielizn na wodach śródlądowych
-
Kod PKWiU: 10.81.2 - Wysłodki buraczane, wytłoki z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru
-
Kod PKWiU: 26.70 - INSTRUMENTY OPTYCZNE I SPRZĘT FOTOGRAFICZNY
-
Kod PKWiU: 32.20.20 - Części i akcesoria do instrumentów muzycznych
-
Kod PKWiU: 52.21.1 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE TRANSPORT KOLEJOWY
-
Kod PKWiU: 47.00.19 - Sprzedaż detaliczna jaj
-
Kod PKWiU: 28.93.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją maszyn stosowanych w przetwórstwie żywności, tytoniu i produkcji napojów
-
Kod PKWiU: 14.13.13.0 - Płaszcze, kurtki, peleryny, skafandry, wiatrówki i podobne artykuły damskie lub dziewczęce, dziane
-
Kod PKWiU: 32.5 - URZĄDZENIA, INSTRUMENTY I WYROBY MEDYCZNE, WŁĄCZAJĄC DENTYSTYCZNE
-
Kod PKWiU: 24.10.61.0 - Pręty walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, ze stali niestopowej