10.41.53.0 Oliwa z oliwek i jej frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.41.53 - Oliwa z oliwek i jej frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Kod PKWiU 10.41.53.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1509 90 00 - Oliwa i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju (z wył. oliwy z pierwszego tłoczenia i chemicznie modyfikowanej)
-
Kod CN: 1510 00 90 - Pozostałe oleje i ich frakcje, otrzymywane wyłącznie z oliwek, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, włącznie z mieszaninami tych olejów lub ich frakcji z olejami lub frakcjami objętymi pozycją 1509 (z wył. surowych)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.20.16.0 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, zamrożone
-
Kod PKWiU: 23.42.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją ceramicznych wyrobów sanitarnych
-
Kod PKWiU: 23.32.12 - Dachówki, nasady kominowe, wkłady kominowe, ozdoby architektoniczne i pozostałe ceramiczne materiały budowlane
-
Kod PKWiU: 28.21.12.0 - Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, nieelektryczne, włączając piece do spopielania, ale z wyłączeniem pieców piekarskich
-
Kod PKWiU: 28.24.21 - Części do elektromechanicznych narzędzi ręcznych z samodzielnym silnikiem elektrycznym
-
Kod PKWiU: 13.10.31 - Włókna syntetyczne odcinkowe, zgrzeblone, czesane lub w inny sposób przygotowane do przędzenia
-
Kod PKWiU: 20.16.56.0 - Pozostałe żywice aminowe, żywice fenolowe i poliuretany, w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 10.86.10.0 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
-
Kod PKWiU: 20.14.71.0 - Pochodne produktów roślinnych, włączając pochodne produktów żywicznych
-
Kod PKWiU: 15.11.32.0 - Pozostałe odwłosione skóry bydlęce