10.81.12 Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81.1 - CUKIER TRZCINOWY LUB BURACZANY, SUROWY LUB RAFINOWANY; MELASA
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81.12.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowany oraz chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej, z wyłączeniem zawierającego dodatki substancji aromatyzujących lub barwiących
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.34.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA NAPOJÓW
-
Kod PKWiU: 38.11.11 - Usługi związane ze zbieraniem komunalnych odpadów innych niż niebezpieczne, nadających się do recyklingu
-
Kod PKWiU: 23.12.11 - Szkło w arkuszach, gięte, o obrobionych krawędziach, grawerowane, wiercone, emaliowane lub inaczej obrobione, ale nieoprawione ani nieobramowane
-
Kod PKWiU: 23.65.1 - WYROBY Z WŁÓKNO-CEMENTU
-
Kod PKWiU: 24.10.11.0 - Surówka i surówka zwierciadlista w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach
-
Kod PKWiU: 16.10.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetartego i struganego drewna
-
Kod PKWiU: 23.31 - PŁYTKI CERAMICZNE I PŁYTY CHODNIKOWE CERAMICZNE
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 20.14.53.0 - Estry fosforowe i ich sole lub estry pozostałych kwasów nieorganicznych (z wyłączeniem estrów halogenków wodoru) i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod PKWiU: 10.82 - KAKAO, CZEKOLADA I POZOSTAŁE WYROBY CUKIERNICZE