10.89.11.0 Zupy i buliony oraz przetwory z nich
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.11 - Zupy i buliony oraz przetwory z nich
Kod PKWiU 10.89.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2104 10 00 - Zupy i buliony i preparaty do nich
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 26.40.11.0 - Odbiorniki radiowe (z wyłączeniem w rodzaju stosowanych w pojazdach silnikowych), nawet połączone z aparaturą do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub zegarem
-
Kod PKWiU: 09.90.19 - Usługi wspomagające pozostałe górnictwo i wydobywanie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 17.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją papieru falistego i tektury falistej oraz opakowań z papieru i tektury
-
Kod PKWiU: 46.35.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA WYROBÓW TYTONIOWYCH
-
Kod PKWiU: 26.2 - KOMPUTERY I URZĄDZENIA PERYFERYJNE
-
Kod PKWiU: 10.89.12 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
-
Kod PKWiU: 65.12.71.0 - Usługi ubezpieczeniowe związane z udzielaniem pomocy i podróżowaniem
-
Kod PKWiU: 75 - USŁUGI WETERYNARYJNE
-
Kod PKWiU: 33.17.19 - Usługi naprawy i konserwacji pozostałego sprzętu transportowego, gdzie indziej niesklasyfikowanego
-
Kod PKWiU: 71.12.34.0 - Usługi wykonywania pomiarów geodezyjnych