10.89.12 Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.1 - ZUPY, JAJA, DROŻDŻE I POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; EKSTRAKTY I SOKI Z MIĘSA, RYB I BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.12.0 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 19.20.28 - Oleje opałowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 56.10.12.0 - Usługi przygotowywania i podawania posiłków w wagonach restauracyjnych i na statkach
-
Kod PKWiU: 99.00.10.0 - Usługi świadczone przez organizacje międzynarodowe i eksterytorialne
-
Kod PKWiU: 30.12.12.0 - Łodzie nadmuchiwane, wypoczynkowe lub sportowe
-
Kod PKWiU: 01.24.26.0 - Nektaryny
-
Kod PKWiU: 71.12.15.0 - Usługi projektowania technicznego obiektów związanych z gospodarowaniem odpadami niebezpiecznymi i innymi niż niebezpieczne
-
Kod PKWiU: 13.20.50.0 - Tkaniny przeznaczone do produkcji imitacji skór futerkowych
-
Kod PKWiU: 27.40.13 - Żarówki o mocy <= 200 W i do napięć > 100 V, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 86.90.12 - Usługi świadczone przez pielęgniarki
-
Kod PKWiU: 25.72.11 - Kłódki, zamki w rodzaju stosowanych w pojazdach silnikowych i meblach, z metali nieszlachetnych