10.89.1 ZUPY, JAJA, DROŻDŻE I POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; EKSTRAKTY I SOKI Z MIĘSA, RYB I BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89 - POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.11 - Zupy i buliony oraz przetwory z nich
-
Kod PKWiU: 10.89.12 - Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże lub zakonserwowane; jaja ptasie w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane; albumina jaja
-
Kod PKWiU: 10.89.13 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
-
Kod PKWiU: 10.89.14 - Ekstrakty i soki z mięsa, ryb i bezkręgowców wodnych
-
Kod PKWiU: 10.89.15 - Soki i ekstrakty roślinne; substancje pektynowe; środki zagęszczające i żelujące
-
Kod PKWiU: 10.89.16 - Gotowa żywność łatwo psująca się, taka jak: kanapki i świeża pizza
-
Kod PKWiU: 10.89.17 - Suplementy diety nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 10.89.19 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.81.20 - Wysłodki buraczane, wytłoki z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru
-
Kod PKWiU: 11.05.10 - Piwo, z wyłączeniem odpadów browarnych
-
Kod PKWiU: 01.26.11.0 - Oliwki stołowe
-
Kod PKWiU: 42.22.11 - Linie telekomunikacyjne i elektroenergetyczne przesyłowe
-
Kod PKWiU: 14.13.13 - Płaszcze, kurtki, peleryny, skafandry, wiatrówki i podobne artykuły damskie lub dziewczęce, dziane
-
Kod PKWiU: 93.13.10 - USŁUGI ZWIĄZANE Z DZIAŁALNOŚCIĄ OBIEKTÓW SŁUŻĄCYCH POPRAWIE KONDYCJI FIZYCZNEJ
-
Kod PKWiU: 22.22.12.0 - Worki i torby, włączając stożki, z tworzyw sztucznych innych niż polimery etylenu
-
Kod PKWiU: 95.11.10 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI KOMPUTERÓW I URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH
-
Kod PKWiU: 26.2 - KOMPUTERY I URZĄDZENIA PERYFERYJNE
-
Kod PKWiU: 11.04 - POZOSTAŁE NIEDESTYLOWANE NAPOJE FERMENTOWANE