11.04.1 Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.04 - POZOSTAŁE NIEDESTYLOWANE NAPOJE FERMENTOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.04.10 - Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.14.0 - Sałata
-
Kod PKWiU: 19.20.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z WYTWARZANIEM BRYKIETÓW I PODOBNYCH PALIW STAŁYCH Z WĘGLA I TORFU ORAZ PRODUKTÓW RAFINACJI ROPY NAFTOWEJ
-
Kod PKWiU: 38.32.23 - Surowce wtórne z miedzi i stopów miedzi
-
Kod PKWiU: 10.41.12 - Oleje i tłuszcze oraz ich frakcje z ryb i ssaków morskich
-
Kod PKWiU: 88.10.12 - Usługi pomocy społecznej bez zakwaterowania w zakresie opieki dziennej świadczone osobom w podeszłym wieku
-
Kod PKWiU: 06.10.20 - Łupki bitumiczne lub naftowe oraz piaski bitumiczne
-
Kod PKWiU: 13.20.46 - Tkaniny z włókien szklanych, włącznie z taśmami tkanymi
-
Kod PKWiU: 82.30.11 - Usługi związane z organizacją kongresów
-
Kod PKWiU: 16.21.11.0 - Sklejka, płyty fornirowane i podobne laminowane płyty i arkusze z bambusa
-
Kod PKWiU: 26.12.20 - Karty dźwiękowe, graficzne, sieciowe i podobne do maszyn do automatycznego przetwarzania danych