0203 29 59 Mięso ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, przodków, schabów, boczku i ich kawałków)
Kod CN 0203 29 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6305 32 11 - Opakowania zbiorcze, pośrednie, giętkie, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej, dziane
-
Kod CN: 8107 - Kadm i artykuły z kadmu, gdzie indziej niesklasyfikowane, odpady i złom kadmu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających kadm)
-
Kod CN: 0301 99 17 - Ryby słodkowodne żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci, węgorza, karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho")
-
Kod CN: 0709 59 10 - Pieprznik jadalny, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2008 99 49 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 8471 60 - Urządzenia wejściowe lub wyjściowe, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci
-
Kod CN: 3701 20 00 - Film do natychmiastowych odbitek, światłoczuły, nienaświetlony, nawet w kasetach
-
Kod CN: 4101 20 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone
-
Kod CN: 7210 90 30 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, platerowane
-
Kod CN: 0308 30 50 - Meduzy (Rhopilema spp.), zamrożone (z wył. wędzonych)