0205 00 20 Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże lub schłodzone
Kod CN 0205 00 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.15.0 - Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8419 50 80 - Wymienniki ciepła (z wył. stosowanych z kotłami i tych wykonanych z fluoropolimerów oraz z przewodami rurowymi wejściowymi i wyjściowymi o średnicy wewnętrznej <=3 cm)
-
Kod CN: 0401 40 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6 % masy, ale <= 10% masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 5106 20 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2009 90 51 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego)
-
Kod CN: 2917 33 00 - Ortoftalany dinonylu lub didecylu
-
Kod CN: 9201 90 00 - Klawesyny i pozostałe klawiszowe instrumenty strunowe (z wył. pianin i fortepianów)
-
Kod CN: 0508 00 00 - Koral i podobne materiały, nieobrobione lub wstępnie przygotowane, ale nieobrobione inaczej; skorupy mięczaków, skorupiaków lub szkarłupni i kości sepii, nieobrobione lub wstępnie przygotowane, ale nieprzycięte dla nadania kształtu, proszek i ich odpadki
-
Kod CN: 6403 20 00 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej i cholewkach z pasków skórzanych w poprzek podbicia i wokół dużego palca
-
Kod CN: 7320 10 19 - Resory piórowe i pióra do nich, z żeliwa lub stali, obrobione na gorąco (z wył. warstwowych)
-
Kod CN: 0207 54 91 - Wątróbki z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)