0403 90 59 Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN 0403 90 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.51.52.0 - Jogurt i pozostałe rodzaje sfermentowanego lub zakwaszonego mleka lub śmietany
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8704 31 10 - Pojazdy silnikowe specjalnie zaprojektowane do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności [Euratom], z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o masie całkowitej pojazdu <= 5 ton
-
Kod CN: 3911 90 - Polisiarczki, polisulfony i pozostałe polimery i prepolimery otrzymywane w wyniku syntezy chemicznej, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych
-
Kod CN: 8110 90 00 - Artykuły z antymonu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7019 32 00 - Cienkie arkusze (woale), z nieregularnie ułożonych włókien szklanych
-
Kod CN: 8404 90 00 - Części do instalacji pomocniczych przeznaczonych do współpracy z kotłami objętymi pozycją 8402 lub 8403 oraz do skraplaczy do siłowni na parę wodną lub inną, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 7304 49 95 - Rury, przewody rurowe i profile drążone, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali nierdzewnej, nieciągnione na zimno lub walcowane na zimno, o średnicy zewnętrznej >168,3 mm, ale <= 406,4 mm (z wył. rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, wyrobów objętych grupowaniem 7304 49 10)
-
Kod CN: 2002 90 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 1604 19 39 - Ryby z rodzaju "Euthynnus", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych, filetów znanych jako „loins” i z latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN: 8480 30 10 - Modele odlewnicze z drewna