2204 21 12 Wina białe produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN 2204 21 12 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2106 90 30 - Syropy izoglukozowe, aromatyzowane lub barwione
-
Kod CN: 1602 31 11 - Przetwory zawierające wyłącznie niepoddane obróbce cieplnej mięso indycze (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów)
-
Kod CN: 5515 11 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi
-
Kod CN: 0807 20 00 - Papaje, świeże
-
Kod CN: 4907 00 90 - Znaczki w arkuszach, formularze czekowe, świadectwa udziałowe, akcje lub obligacje i podobne tytuły prawne
-
Kod CN: 3208 90 19 - Roztwory produktów objętych pozycjami od 3901 do 3913 w lotnych rozpuszczalnikach organicznych, gdy masa rozpuszczalnika > 50% masy roztworu (z wył. na bazie poliestrów, polimerów akrylowych lub winylowych, kolodium, i poliuretanu z 2,2’-(tert-butyloimino)dietanolu oraz 4,4’-metylenodicykloheksylodiizocyjanianu, i kopolimeru p-krezolu oraz diwinylobenzenu, obydwa w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, o zawartości >= 48% masy polimeru)
-
Kod CN: 8714 91 10 - Ramy do rowerów (z wył. do motocykli)
-
Kod CN: 9018 39 00 - Igły, cewniki, kaniule i podobne, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii (z wył. strzykawek, metalowych igieł do zastrzyków oraz igieł chirurgicznych)
-
Kod CN: 0709 40 00 - Selery inne niż seler korzeniowy, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7318 15 48 - Wkręty i śruby, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali innej niż nierdzewna, bez główek, o wytrzymałości na rozciąganie >= 800 MPa (z wył. do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych)