2204 21 37 Wina białe produkowane w Valencia, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN 2204 21 37 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8408 10 27 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, do napędu jednostek pływających, o mocy <= 50 kW (inne niż do statków morskich objętych pozycjami od 8901 do 8906, holowników objętych podpozycją 8904 00 10 i okrętów wojennych objętych podpozycją 8906 10 00)
-
Kod CN: 2009 89 88 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2201 10 11 - Wody mineralne naturalne, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego, nienasycone ditlenkiem węgla
-
Kod CN: 2103 90 30 - Gorzkie aromatyczne zaprawy o objętościowej mocy alkoholu >= 44,2%, ale <= 49,2 % obj., zawierające >= 1,5%, ale <= 6 % masy goryczki, przypraw i różnych składników oraz >= 4%, ale <= 10% masy cukru, w pojemnikach o objętości <= 0,5 litra
-
Kod CN: 2922 49 - Aminokwasy i ich estry; ich sole (z wył. zawierających > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej, lizyny i jej estrów, i ich soli, kwasu glutaminowego, kwasu antranilowego, tylidyny (INN), i ich soli)
-
Kod CN: 2008 30 90 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, ani dodatku cukru
-
Kod CN: 1104 29 81 - Ziarna pszenicy krojone, śrutowane lub obrobione inaczej (z wył. miażdżonych, płatkowanych, mąki, granulek, łuszczonych, perełkowanych i nie obrobionych inaczej jak śrutowanie)
-
Kod CN: 5407 41 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych, z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 8546 90 10 - Izolatory elektryczne z tworzyw sztucznych (z wył. Osprzętu izolacyjnego)
-
Kod CN: 2940 00 00 - Cukry, chemicznie czyste (z wył. sacharozy, laktozy, maltozy, glukozy i fruktozy); etery cukrów, acetale cukrów i estry cukrów i ich sole (z wył. naturalnych lub syntetycznych prowitamin, witamin, hormonów, glikozydów, alkaloidów roślinnych i ich soli, eterów, estrów i pozostałych pochodnych)