3824 74 00 Mieszaniny zawierające chlorofluorowęglowodory (HCFC), nawet zawierające perfluorowcowane węglowodory (PFC) lub fluorowęglowodory (HFC), ale niezawierające związków węgla z chlorem i fluorem (CFC)
Kod CN 3824 74 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.59.59.9 - Pozostałe różne wyroby chemiczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8514 - Elektryczne piece przemysłowe lub laboratoryjne, włączając działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych; inne urządzenia przemysłowe lub laboratoryjne, do obróbki cieplnej materiałów, działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych; ich części
-
Kod CN: 8471 60 70 - Urządzenia wejściowe lub wyjściowe, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci (z wył. klawiatur)
-
Kod CN: 0304 59 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. słodkowodnych, płatów śledziowych, filetów, z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4205 00 19 - Artykuły do zastosowań w maszynach lub urządzeniach mechanicznych lub do innych celów technicznych, ze skóry wyprawionej lub ze skóry wtórnej (z wył. pasów lub taśm, przenośnikowych lub napędowych)
-
Kod CN: 8432 39 - Siewniki, sadzarki i przesadzarki (z wył. do bezpośredniego siewu w uprawie zerowej)
-
Kod CN: 2308 00 - Żołędzie i kasztany, wytłoki, i inne materiały roślinne i odpady roślinne, pozostałości roślinne i produkty uboczne, nawet w postaci granulek, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4008 29 00 - Pręty, rury i kształtowniki, z gumy niekomórkowej
-
Kod CN: 4101 20 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, mokrosolone
-
Kod CN: 1604 14 46 - Filety znane jako „loins” z tuńczyka, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym, z latającego bonito i tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”)
-
Kod CN: 2009 89 97 - Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. mieszanek i z dodatkiem cukru lub alkoholu)