7224 90 03 Półprodukty ze stali szybkotnącej, o prostokątnym lub kwadratowym przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco lub otrzymane przez odlewanie ciągłe, o szerokości mniejszej niż dwukrotna grubość
Kod CN 7224 90 03 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.23.0 - Pozostała stal stopowa w postaci wlewków lub w pozostałych formach pierwotnych i półwyroby z pozostałej stali stopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1605 61 00 - Ogórki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 3211 00 00 - Sykatywy gotowe
-
Kod CN: 8467 29 - Narzędzia ręczne elektromechaniczne, zawierające silnik elektryczny (z wył. pił i wiertarek)
-
Kod CN: 3825 69 00 - Odpady przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych (z wył. płynów potrawiennych metali, płynów hydraulicznych, płynów hamulcowych i odpadów płynów zapobiegających zamarzaniu, i zawierających głównie składniki organiczne)
-
Kod CN: 2915 70 - Kwas palmitynowy, kwas stearynowy, ich sole i estry
-
Kod CN: 9404 10 00 - Stelaże pod materace dla ram łóżkowych (z wył. sprężyn wewnętrznych do mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 2517 41 00 - Granulki, odłamki i proszek marmuru, nawet poddane obróbce cieplnej
-
Kod CN: 7005 29 80 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, ale nieobrobione inaczej, o grubości > 4,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub szkła barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub jedynie szlifowanego powierzchniowo, lub szkła z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 0404 10 02 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone