10.11.14 Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.1 - MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.14.0 - Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.50.0 - Pióra, puch, pierze i skóry ptaków
-
Kod PKWiU: 10.20.21.0 - Filety rybne suszone, solone lub w solance, ale niewędzone
-
Kod PKWiU: 25.30.12 - Instalacje pomocnicze przeznaczone do współpracy z kotłami; skraplacze do siłowni na parę wodną lub inną
-
Kod PKWiU: 01.61.10.0 - Usługi wspomagające produkcję roślinną
-
Kod PKWiU: 49.50.12.0 - Transport rurociągowy gazu ziemnego
-
Kod PKWiU: 72.20.53.0 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie nauk ekonomicznych
-
Kod PKWiU: 97 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ GOSPODARSTWA DOMOWE ZATRUDNIAJĄCE PRACOWNIKÓW
-
Kod PKWiU: 46.73.17.0 - Sprzedaż hurtowa tapet
-
Kod PKWiU: 26.12.10.0 - Obwody drukowane zmontowane
-
Kod PKWiU: 58.14 - USŁUGI ZWIĄZANE Z WYDAWANIEM CZASOPISM I POZOSTAŁYCH PERIODYKÓW