10.13 WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.1 - MIĘSO I WYROBY Z MIĘSA, ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
-
Kod PKWiU: 10.13.9 - GOTOWANIE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ICH PRZETWARZANIEM; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z PRZETWORZONEGO I ZAKONSERWOWANEGO MIĘSA, WŁĄCZAJĄC MIĘSO DROBIOWE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 17.12.59 - Pozostała tektura niepowleczona
-
Kod PKWiU: 79.90.3 - USŁUGI W ZAKRESIE POZOSTAŁYCH REZERWACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
-
Kod PKWiU: 73.20.13.0 - Usługi badania rynku: badania ilościowe ciągłe i regularne sondaże
-
Kod PKWiU: 61.10.49.0 - Pozostałe usługi udostępniania Internetu za pomocą sieci telekomunikacji stacjonarnej
-
Kod PKWiU: 46.49.36 - Sprzedaż hurtowa pamiątek i wyrobów artystycznych
-
Kod PKWiU: 32.30.14.0 - Sprzęt gimnastyczny lub lekkoatletyczny
-
Kod PKWiU: 95.11 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI KOMPUTERÓW I URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH
-
Kod PKWiU: 01.13.8 - GRZYBY I TRUFLE
-
Kod PKWiU: 10.91.2 - Mączka i granulki z lucerny (alfalfa)