10.13.12 Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.12.0 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 24.42.21.0 - Proszki i płatki z aluminium
-
Kod PKWiU: 38.32.25.0 - Surowce wtórne z aluminium i stopów aluminium
-
Kod PKWiU: 33.14.19 - Usługi naprawy i konserwacji pozostałego sprzętu elektrycznego
-
Kod PKWiU: 32.11.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją monet
-
Kod PKWiU: 28.11.21.0 - Turbiny na parę wodną i turbiny na inne rodzaje pary
-
Kod PKWiU: 50.40.1 - TRANSPORT WODNY ŚRÓDLĄDOWY TOWARÓW
-
Kod PKWiU: 19.20.13 - Brykiety, brykietki i podobne paliwa stałe z torfu
-
Kod PKWiU: 22.21.3 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z tworzyw sztucznych, niekomórkowych, niewzmocnionych, nielaminowanych ani niepołączonych z innymi materiałami
-
Kod PKWiU: 27.40.14 - Żarówki, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 81.29.13 - Pozostałe usługi sanitarne