0204 Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 30 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, zamrożone
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
Kod CN: 0204 42 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), zamrożone
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 43 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 10 - Mięso z jagniąt, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 90 - Mięso z owiec (z wył. z jagniąt), bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 13 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 15 - Grzbiety i/lub środki z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 51 - Tusze i półtusze z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 53 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
Kod CN: 3824 87 00 - Mieszaniny i preparaty zawierające kwas perfluorooktanosulfonowy, jego sole, perfluorooktanosulfonamidy, lub fluorek perfluorooktanosulfonylu
Kod CN: 0303 44 90 - Opastun "Thunnus obesus", zamrożony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
Kod CN: 0511 99 - Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, martwe zwierzęta, nienadające się do spożycia przez ludzi (z wył. ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych)
Kod CN: 2915 70 40 - Kwas palmitynowy, jego sole i estry