0204 Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 30 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, zamrożone
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
Kod CN: 0204 42 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), zamrożone
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 43 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 10 - Mięso z jagniąt, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 90 - Mięso z owiec (z wył. z jagniąt), bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 13 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 15 - Grzbiety i/lub środki z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 51 - Tusze i półtusze z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 53 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 71 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 50 79 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8438 80 99 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności lub napojów, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8480 60 00 - Formy do materiałów mineralnych (z wył. z grafitu lub innego węgla i form ceramicznych lub ze szkła)
Kod CN: 8215 91 00 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego pokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )
Kod CN: 2619 00 90 - Żużel, zgorzeliny i pozostałe odpady z produkcji żeliwa lub stali (z wył. żużla granulowanego i odpadów nadających się do odzyskania żelaza lub manganu)
Kod CN: 9018 90 - Aparatura i przyrządy, stosowane w medycynie, chirurgii lub weterynarii, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 5702 20 00 - Pokrycia podłogowe z włókna kokosowego, tkane, nawet gotowe
Kod CN: 4404 - Obręcze drewniane; żerdzie rozszczepione; pale, paliki i kołki, z drewna, zaostrzone, ale nieprzetarte wzdłużnie; tyczki drewniane, zgrubnie przycięte, ale nietoczone, niewygięte lub w inny sposób nieobrobione, nadające się do produkcji lasek, parasoli, rękojeści do narzędzi lub tym podobne; wióry i tym podobne (z wył. obręczy drewnianych przyciętych i wrębionych lub połączonych na końcach, i opraw szczotek oraz prawideł do obuwia)
Kod CN: 8473 21 - Części i akcesoria do elektronicznych maszyn liczących objętych podpozycją 8470 10, 8470 21 lub 8470 29, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2009 79 98 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy lub bez dodanego cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)