0204 Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 30 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, zamrożone
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
Kod CN: 0204 42 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), zamrożone
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 43 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 10 - Mięso z jagniąt, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 90 - Mięso z owiec (z wył. z jagniąt), bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 13 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 15 - Grzbiety i/lub środki z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 51 - Tusze i półtusze z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 53 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 71 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 50 79 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5512 21 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, niebielone lub bielone
Kod CN: 8539 39 80 - Lampy wyładowcze (z wył. fluorescencyjnych z termokatodą, lamp na pary rtęci lub sodu, lamp metalohalogenkowych i promienników lampowych nadfioletu, i lamp fluorescencyjnych o zimnej katodzie (CCFL) do podświetlania płaskich wyświetlaczy panelowych)
Kod CN: 7010 90 41 - Butle, ze szkła bezbarwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej >= 1 l, ale < 2,5 l
Kod CN: 2208 90 69 - Napoje spirytusowe, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. ouzo, wódek, likierów i kordiałów)
Kod CN: 8433 20 - Kosiarki, włączając kosiarki montowane na ciągnikach (z wył. kosiarek do pielęgnacji trawników, parków lub terenów sportowych)
Kod CN: 4707 10 00 - Papier lub tektura, z odzysku (makulatura i odpady), siarczanowe lub faliste, niebielone
Kod CN: 2008 40 11 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
Kod CN: 8418 30 - Zamrażarki skrzyniowe, o pojemności <= 800 litrów
Kod CN: 8423 30 90 - Wagi do porównywania ważonej masy z zadaną wartością stałą oraz wagi służące do podawania ustalonej masy materiału do worka lub innego pojemnika, włączając wagi zbiornikowe, wykorzystujące nieelektroniczne środki do pomiaru mas
Kod CN: 8479 - Maszyny i urządzenia mechaniczne przeznaczone do wykonywania funkcji specjalnych, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w niniejszym dziale, ich części