0204 Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 30 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, zamrożone
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
Kod CN: 0204 42 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), zamrożone
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 43 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 10 - Mięso z jagniąt, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 90 - Mięso z owiec (z wył. z jagniąt), bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 13 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 15 - Grzbiety i/lub środki z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 51 - Tusze i półtusze z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 53 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 71 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 50 79 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5804 10 90 - Tiule i pozostałe wyroby sieciowe, wzorzyste (z wył. tkanych i dzianych)
Kod CN: 7113 20 00 - Artykuły biżuteryjne i ich części, z metalu nieszlachetnego platerowanego metalem szlachetnym (z wył. wyrobów starszych niż 100 lat)
Kod CN: 8474 80 10 - Maszyny do aglomerowania, kształtowania lub formowania masy ceramicznej
Kod CN: 3209 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów syntetycznych lub polimerów naturalnych modyfikowanych chemicznie, rozproszone lub rozpuszczone w środowisku wodnym
Kod CN: 4703 11 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, sodowa lub siarczanowa, niebielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
Kod CN: 2827 49 10 - Tlenochlorki i chlorki zasadowe ołowiu
Kod CN: 4408 90 35 - Małe deseczki do produkcji ołówków, z drewna, o grubości <= 6 mm (z wył. drewna tropikalnego i iglastego)
Kod CN: 0802 - Pozostałe orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, brazylijskich i nerkowca)
Kod CN: 6207 99 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny, z dzianin, slipów, koszul nocnych i piżam)
Kod CN: 7209 27 10 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm, elektrotechniczne