0204 Mięso z owiec lub kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0204 10 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 21 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 22 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 30 00 - Tusze i półtusze z jagniąt, zamrożone
Kod CN: 0204 41 00 - Tusze i półtusze z owiec (z wył. z jagniąt), zamrożone
Kod CN: 0204 42 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), zamrożone
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 30 - Grzbiety i/lub środki z owiec, zamrożone
Kod CN: 0204 42 90 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 43 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 10 - Mięso z jagniąt, bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 43 90 - Mięso z owiec (z wył. z jagniąt), bez kości, zamrożone
Kod CN: 0204 50 - Mięso z kóz, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0204 50 11 - Tusze i półtusze z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 13 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 15 - Grzbiety i/lub środki z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 19 - Nogi z kóz, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 31 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0204 50 51 - Tusze i półtusze z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 53 - Krótkie ćwierci przednie z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
Kod CN: 0204 50 71 - Kawałki mięsa z kóz, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz, krótkich ćwierci przednich, grzbietów i/lub środków, i nóg), zamrożone
Kod CN: 0204 50 79 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2710 19 91 - Mieszanki do obróbki metali, oleje do smarowania form, oleje antykorozyjne, zawierające >= 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, których te oleje stanowią składniki zasadnicze preparatów (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
Kod CN: 8906 90 91 - Jednostki pływające, włączając łodzie ratunkowe, o masie <= 100 kg (inne niż łodzie wioślarskie i pozostałe jednostki pływające, objęte pozycją od 8901 do 8905 i jednostki pływające do złomowania)
Kod CN: 6802 93 10 - Granit w dowolnej postaci, polerowany, zdobiony lub inaczej obrobiony, ale nierzeźbiony, o masie netto >= 10 kg (z wył. zegarów, lamp i ich części, kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych)
Kod CN: 5101 19 00 - Wełna potna, włącznie z wełną praną z drugiej strzyży, niezgrzebna ani nieczesana (z wył. wełny strzyżonej)
Kod CN: 5212 14 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², z przędz o różnych barwach
Kod CN: 5408 33 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej głównie, ale < 85% masy włókna ciągłego sztucznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, z przędz o różnych barwach (z wył. wykonanych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
Kod CN: 2937 19 00 - Hormony polipeptydowe, hormony proteinowe i hormony glikoproteinowe, ich pochodne i analogi strukturalne, stosowane głównie jako hormony (z wył. somatotropiny, jej pochodnych i analogów strukturalnych, i insuliny i jej soli)