0302 84 90 Ryby z rodzaju Dicentrarchus (z wył. ryb z gatunku Dicentrarchus labrax), świeże lub schłodzone
Kod CN 0302 84 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3810 90 - Topniki i pozostałe preparaty pomocnicze do lutowania, lutowania twardego lub spawania; preparaty, w rodzaju stosowanych jako rdzenie lub otuliny elektrod lub prętów spawalniczych (z wył. proszków i past do lutowania, lutowania twardego lub spawania, złożonych z metalu lub innych materiałów i elektrod lub prętów spawalniczych, z metalu pospolitego lub węglików metali pokrytych topnikami)
-
Kod CN: 1006 30 65 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, całkowicie bielony, parzony, nawet polerowany lub glazurowany
-
Kod CN: 5804 21 00 - Koronki wykonane maszynowo, z włókien chemicznych, w sztukach, w paskach lub w postaci motywów (z wył. dzianin objętych pozycjami od 6002 do 6006)
-
Kod CN: 0712 20 00 - Cebula suszona, cała, cięta w kawałki, w plasterkach, łamana lub w proszku, ale dalej nieprzetworzona
-
Kod CN: 8402 - Kotły wytwarzające parę wodną lub inną parę (z wył. kotłów centralnego ogrzewania do gorącej wody, mogących również wytwarzać parę o niskim ciśnieniu); kotły wodne wysokotemperaturowe, ich części
-
Kod CN: 1008 21 00 - Nasiona prosa (z wył. ziarna sorgo)
-
Kod CN: 7222 40 10 - Kątowniki i kształtowniki, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane
-
Kod CN: 9201 20 00 - Fortepiany
-
Kod CN: 0402 10 99 - Mleko i śmietana, w stałej postaci, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >2,5 kg
-
Kod CN: 5515 99 40 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi lub bawełną, zadrukowane (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)