0304 42 Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8548 90 90 - Elektryczne części maszyn lub urządzeń, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 85
-
Kod CN: 0207 27 50 - Piersi i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 7003 19 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, nieobrobione inaczej (z wył. barwionych w całej masie, nieprzezroczystych, powleczonych lub posiadających warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 2207 20 00 - Alkohol etylowy i pozostałe wyroby alkoholowe, o dowolnej mocy, skażone
-
Kod CN: 2801 20 00 - Jod
-
Kod CN: 2204 22 86 - Sherry, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 0304 42 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8420 - Kalandry lub inne maszyny do walcowania, nieprzeznaczone do obróbki metali lub szkła, oraz walce do tych urządzeń, ich części
-
Kod CN: 7228 30 61 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane, o przekroju okrągłym o średnicy >= 80 mm (innych niż ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej i z wył. wyrobów objętych podpozycją 7228 30 41, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 0303 14 20 - Pstrąg i troć z gatunku "Oncorhynchus mykiss", zamrożone, z głowami i skrzelami, wypatroszone, o masie większej niż 1,2 kg każdy, lub pozbawione głowy, oskrobane i wypatroszone, o masie większej niż 1 kg każdy