8420 Kalandry lub inne maszyny do walcowania, nieprzeznaczone do obróbki metali lub szkła, oraz walce do tych urządzeń, ich części
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8420 10 - Kalandry lub inne maszyny do walcowania, nieprzeznaczone do obróbki metali lub szkła
Kod CN: 8420 10 10 - Kalandry lub inne maszyny do walcowania, w rodzaju stosowanych w przemyśle włókienniczym
Kod CN: 8420 10 30 - Kalandry lub inne maszyny do walcowania, w rodzaju stosowanych w przemyśle papierniczym
Kod CN: 8420 10 81 - Laminatory walcowe w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji podłoży obwodów drukowanych lub obwodów drukowanych
Kod CN: 8420 10 89 - Kalandry lub inne maszyny do walcowania (z wył. w rodzaju stosowanych w przemyśle włókienniczym, papierniczym lub przeznaczonych do obróbki metali lub szkła, i laminatorów walcowych w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji podłoży obwodów drukowanych lub obwodów drukowanych)
Kod CN: 8420 91 - Walce do kalandrów lub innych maszyn do walcowania (z wył. do obróbki metali lub szkła)
Kod CN: 8420 91 10 - Walce do kalandrów lub innych maszyn do walcowania, z żeliwa (z wył. do obróbki metali lub szkła)
Kod CN: 8420 91 80 - Walce do kalandrów lub innych maszyn do walcowania (z wył. z żeliwa i do obróbki metali lub szkła)
Kod CN: 8420 99 00 - Części kalandrów lub innych maszyn do walcowania, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. cylindrów i do obróbki metali lub szkła)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4002 19 - Kauczuk butadienowo-styrenowy (SBR); karboksylowany kauczuk butadienowo-styrenowy (XSBR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach (z wył. lateksu)
Kod CN: 0202 30 90 - Mięso z bydła, bez kości, (z wył. ćwierci przednich całych lub pokrojonych na maksymalnie 5 części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci „kompensowanych” w 2 blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie 5 kawałków, a drugi ćwierć tylną, z wył. polędwicy, w jednym kawałku, elementów określanych jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”), zamrożone
Kod CN: 6907 30 00 - Kostki mozaikowe i podobne artykuły, nawet na podłożu, ceramiczne (z wył. ogniotrwałych i ceramiki wykończeniowej)
Kod CN: 0302 46 00 - Rachica (Rachycentron canadum), świeża lub schłodzona
Kod CN: 0510 00 00 - Ambra szara, strój bobrowy, cybet i piżmo; kantarydyna; żółć, nawet suszona; gruczoły i pozostałe produkty zwierzęce stosowane do przygotowania produktów farmaceutycznych, świeże, schłodzone, zamrożone lub inaczej tymczasowo zakonserwowane
Kod CN: 2508 - Gliny, andaluzyt, cyjanit i sylimanit, nawet kalcynowane; mullit; ziemie szamotowe i dynasowe (z wył. kaolinu i pozostałych glin kaolinowych, i iłów porowatych)
Kod CN: 2508 30 00 - Glina ogniotrwała (z wył. kaolinu i pozostałych glin kaolinowych, i iłów porowatych)
Kod CN: 9506 91 - Artykuły i wyposażenie do ogólnych ćwiczeń fizycznych, sprzęt gimnastyczny lub lekkoatletyczny
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
Kod CN: 0406 90 78 - Gouda, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 72% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)