0304 44 30 Filety z czarniaka (Pollachius virens), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 44 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5105 31 00 - Cienka sierść z kóz kaszmirskich, zgrzebna lub czesana
-
Kod CN: 2208 60 11 - Wódka o objętościowej mocy alkoholu <= 45,4% obj., w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 5407 69 90 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
-
Kod CN: 6303 19 00 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety, lambrekiny okienne lub łóżkowe, dziane (z wył. Z włókien syntetycznych i markiz, zasłon przeciwsłonecznych)
-
Kod CN: 2710 12 21 - Benzyna lakiernicza
-
Kod CN: 6305 32 90 - Opakowania zbiorcze, pośrednie, giętkie, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z materiałów włókienniczych chemicznych (z wył. z taśmy polietylenowej lub polipropylenowej, lub podobnej)
-
Kod CN: 2008 97 36 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 0811 90 85 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, zamrożone
-
Kod CN: 2812 19 - Chlorki i tlenochlorki (z wył. chlorku karbonylu, (fosgen), tlenochlorku fosforu, trichlorku fosforu, pentachlorku fosforu, monochlorku siarki, dichlorku siarki i chlorku tionylu)
-
Kod CN: 8402 11 00 - Kotły wodnorurowe o wydajności > 45 ton pary na godzinę