0306 95 90 Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae i z rodzaju Crangon)
Kod CN 0306 95 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
-
Kod PKWiU: 10.20.34.0 - Skorupiaki, mięczaki i pozostałe bezkręgowce wodne oraz wodorosty, przetworzone lub zakonserwowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5515 21 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, barwione lub z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 0302 32 10 - Tuńczyk żółtopłetwy "Thunnus albacares", świeży lub schłodzony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 4902 - Gazety, dzienniki i czasopisma, nawet ilustrowane lub zawierające materiały reklamowe
-
Kod CN: 2916 32 00 - Nadtlenek benzoilu i chlorek benzoilu
-
Kod CN: 2821 10 00 - Tlenki i wodorotlenki żelaza
-
Kod CN: 2620 91 00 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające antymon, beryl, kadm, chrom lub ich mieszaniny (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 3923 30 10 - Balony, butelki, kolby i artykuły podobne do transportu lub pakowania towarów, z tworzyw sztucznych, o pojemności <= 2 l
-
Kod CN: 7004 20 99 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową, ale nieobrobione inaczej (inne niż szkło optyczne)
-
Kod CN: 2007 99 50 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 13%, ale <= 30% masy (z wył. takich przetworów otrzymanych z owoców cytrusowych i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 9033 00 90 - Części i akcesoria do maszyn, urządzeń, przyrządów lub aparatury, objętych działem 90, gdzie indziej niesklasyfikowane