0404 Serwatka, nawet zagęszczona lub zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego; produkty składające się ze składników naturalnego mleka, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0404 10 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona lub zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 0404 10 02 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
Kod CN: 0404 10 04 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
Kod CN: 0404 10 06 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
Kod CN: 0404 10 12 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
Kod CN: 0404 10 14 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
Kod CN: 0404 10 16 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
Kod CN: 0404 10 26 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
Kod CN: 0404 10 28 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
Kod CN: 0404 10 32 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
Kod CN: 0404 10 34 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
Kod CN: 0404 10 36 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
Kod CN: 0404 10 38 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] >15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
Kod CN: 0404 10 48 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 52 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 54 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 56 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 58 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 62 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 72 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 74 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 76 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 78 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 82 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 10 84 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 0404 90 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, nawet słodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0404 90 21 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0404 90 23 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0404 90 29 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0404 90 81 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0404 90 83 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0404 90 89 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1704 90 51 - Pasty, włącznie z marcepanem, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg
Kod CN: 2933 52 00 - Malonylomocznik (kwas barbiturowy) i jego sole
Kod CN: 6307 - Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, z materiałów włókienniczych, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 3912 - Celuloza i jej pochodne chemiczne, gdzie indziej niesklasyfikowane, w formach podstawowych
Kod CN: 8805 - Maszyny i urządzenia startowe do statków powietrznych (z wył. wyciągarek silnikowych do wyrzucania szybowców); maszyny i urządzenia umożliwiające lądowanie na lotniskowcu lub podobne maszyny i urządzenia; naziemne szkoleniowe symulatory lotu; części do powyższych maszyn i urządzeń, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0708 90 00 - Warzywa strączkowe, łuskane lub niełuskane, świeże lub schłodzone (z wył. grochu "Pisum sativum" i fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.])
Kod CN: 3706 - Film kinematograficzny, naświetlony i wywołany, nawet z wprowadzoną ścieżką dźwiękową lub jedynie posiadający ścieżkę dźwiękową
Kod CN: 0404 10 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona lub zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 8471 41 00 - Maszyny do automatycznego przetwarzania danych, zawierające w tej samej obudowie co najmniej jednostkę centralną oraz urządzenia wejścia i wyjścia, nawet połączone (z wył. przenośnych maszyn, o masie <= 10 kg i przedstawionych w formie systemów oraz jednostek peryferyjnych)