0707 00 Ogórki i korniszony, świeże lub schłodzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0707 00 05 - Ogórki, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0707 00 90 - Korniszony, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
Kod CN: 8424 20 00 - Pistolety natryskowe i podobne urządzenia (z wył. elektrycznych maszyn i urządzeń, do rozpylania na gorąco metali lub cermetali objętych pozycją 8515, maszyn do wytwarzania strumienia piasku i podobne maszyny wytwarzające strumień czynnika roboczego)
Kod CN: 2204 21 38 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Alsace, Bordeaux, Burgundy, Val de Loire, Mosel, Pfalz, Rheinhessen, Tokaj, Lazio, Toscana, Trentino, Alto Adige, Friuli, Veneto, Sicilia, vinho verde, Penedés, Rioja, Valencia, wina musujące i pół- musujące)
Kod CN: 0301 19 00 - Ryby ozdobne żywe (z wył. Słodkowodnych)
Kod CN: 1701 14 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. do rafinacji i cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 2925 19 - Imidy i ich pochodne; ich sole (z wył. sacharyny i jej soli, glutetymidu (INN) i nieorganicznych i organicznych związków rtęci))
Kod CN: 7318 24 00 - Zawleczki i przetyczki, z żeliwa lub ze stali
Kod CN: 0302 72 00 - Sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 7905 00 00 - Blachy grube, cienkie, taśma i folia, z cynku